Menu
Your Cart

                                                                                                             

SERVICE

NordService Autoracing este prezenta pe piata din 1994, din 2002  functionam ca reparator Hyundai, iar din 2011 suntem si distribuitor autorizat Hyundai.
Compania doreste sa atinga statutul de “firma de prima alegere” oferind o gama din ce in ce mai variatata de produse si servicii de o calitate care sa raspunda tuturor asteptarilor clientilor nostrii prezenti si viitori.

NordService Autoracing duce o politica de dezvoltare echilibrata, bazata pe relatii constiente si adecvat modelate intre cresterea economica, grija fata de mediu si satisfactia clientilor.

Elementul esential al activitatilor ce au loc in compartimentele organizatorice ale NordService Autoracing il reprezinta asigurarea calitatii serviciilor oferite si imbunatatirea continua a acesteia.

Politica de calitate o punem in practica prin:
•    implementarea si perfectionarea continua a sistemului de management al calitatii conform ISO 9001:2008 care permite o buna organizare a muncii, oferind satisfactie deplina clientilor si angajatilor nostrii;
•    stabilirea de relatii comerciale de durata, de parteneriat cu clientii si furnizorii care sa ne permita indeplinirea cerintelor clientilor;
•    adoptarea ofertei de produse si servicii a NordService Auto la nevoile prezente si viitoare ale clientilor;
•    perfectionarea organizarii companiei in ceea ce priveste realizarea prompta a comenzilor de piese si a reparatiilor;
•    analiza reclamatiilor clientilor, pentru a elimina cauzele erorilor care au determinat aceste reclamatii.

In plus va oferim asistenta din partea consultantilor nostrii si sprijinul unor ingineri din domeniul mecanica si electrica auto care vor raspunde cu placere la toate intrebarile dvs.

Statie ITP

Linia de inspectie tehnica periodica din cadrul NordService Autoracing este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii.
Documente necesare efectuarii ITP:
-cartea de identitate a vehiculului(CIV) sau copie cu stampila a cartii de identitate a vehiculului daca aceasta este proprietatea unei societati de leasing ;
-CI sau BI a celui care se prezinta cu vehiculul ;
-RCA valabil ;
-certificat de inmatriculare .