Confidenţialitate şi date personale

NORDSERVICE AUTORACING respectă confidenţialitatea datelor fiecarei persoane care vizitează site-urile sale şi orice informaţie primită despre dumneavoastră va fi utilizată în primul rând pentru a vă oferi serviciul pe care îl solicitaţi şi în al doilea rând pentru a îmbunătăţi modul în care vă deservim pe dumneavoastră. Vom face acest lucru folosind cât mai corect informaţiile primite.

Aceste informatii nu vor fi dezvaluite nici unei persoane din afara Hyundai Motor Romania, a importatorului sau a companiilor cu care NORDSERVICE AUTORACINGare incheiate parteneriate in scopul de a va oferi servicii in beneficiul dumneavoastra. Ele vor fi utilizate in conformitate cu legislatia din Romania privind protectia datelor individului.

Este dreptul dvs sa stiti ce informatii detinem despre dumneavoastra si sa faceti modificari daca este necesar; de asemenea, este dreptul dumneavoastra sa ne solicitati sa nu utilizam aceste informatii. Vom face tot ce ne sta in putere sa va respectam dorintele. Totusi, anumite prevederi legale, in special cele privind siguranta si diverse aspecte financiare (de ex. in cadrul discutiilor cu firmele de leasing sau companiile bancare) pot face acest lucru imposibil.

Daca aveti vreo intrebare legata de acest subiect, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail marketing@colina.ro sau la sediul NORDSERVICE AUTORACING din Sos Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni.


Notă de informare privind protecţia datelor personale

SC NORDSERVICE AUTORACING SRL este înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC NORDSERVICE AUTORACING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este gestiunea economico-financiara, imbunatatirea activitatii si a gradului de satisfactie a clientilor nostri, precum si activitati de marketing.

Va aducem la cunostinta ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru activitatile mai sus mentionate si pentru a va putea tine la curent cu activitatea noastra si cu noile produse si servicii comercializate. Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea de a va face orice fel de comunicari.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator (SC NORDSERVICE AUTORACING SRL) si sunt comunicate in relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC NORDSERVICE AUTORACING SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.